Loader
Inloggen Klant worden


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen verantwoord bezig
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen (MVO) kan en doe je niet alleen. Medewerkers, klanten, partners en leveranciers heb je hier hard bij nodig. Bij TCW zijn we daarom voortdurend met alle partijen in gesprek om aan de wensen van vandaag te voldoen, zonder afbreuk te doen aan morgen.

Onze Visie
Bij TCW willen we zorgen voor een goede verhouding tussen winst, milieu en mensen. Als één van Nederlands grootste inkooporganisaties, zien we een rol voor ons weggelegd om u te adviseren over de verkoop of ontwikkeling van producten op een maatschappelijk verantwoorde wijze. De visie van TCW is dan ook dat duurzaam ondernemen zowel de organisatie als de maatschappij uiteindelijk voordelen oplevert in het kader van het streven naar continuïteit.

Medewerkers
Om verantwoording en bewustwording te creeën bij onze medewerkers worden ze voorzien van trainingen en de juiste educatie om te voldoen aan ons interne MVO-beleid. Een beleid dat er o.a. op gericht is een gezonde en veilige werkomgeving te handhaven.

Leveranciers en maatschappelijk verantwoord inkopen
De beste manier om te zorgen voor meer milieuvriendelijke producten is het prikkelen van onze producenten en toeleveranciers tot verbeteringen op het gebied van materialen, gewicht, recycling en procedé. Naast de samenstelling van producten letten wij bij het inkopen ook op aspecten als:
- Kinderarbeid
- Discriminatie
- Naleving van milieuwetten
- Volgen van gedragscodes
- Een gezonde werkomgeving

Klanten
U kunt er van uitgaan dat bij TCW ecologische verbeteringen vaak gepaard gaan met kostenverbeteringen. Daar houden wij in de samenstelling van ons assortiment, onze efficiënt ingerichte logistiek en afvalverwerking dan ook rekening mee. Zo zijn ecologische verbeteringen niet per se altijd kostenverhogend. En dat is weer goed voor uw portemonnee.

Onze producten
Rekening houden met het milieu bij de keuze van een product is bij TCW net zoiets als het licht uitdoen als je de deur uitgaat; het gaat automatisch en levert meteen een hoop voordelen op. En dat merkt u bij de samenstelling van ons assortiment.
Bekijk onze milieuvriendelijke producten.

Sociale verantwoordelijkheid
Op een verantwoorde manier ondernemen betekent ook dat je een bijdrage levert aan de wereld waarin we leven. Dit heeft bij TCW geresulteerd in het steunen van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, gezondheid en monumentenzorg.

Bestellijst

U heeft 0 artikel(en) op uw bestellijst, voor een totaal bedrag van € 0,00

Snelzoeken